SPEJL

Brøndbyernes Glarmester - Spejle i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk

Spejle – lad os hjælpe med opsætning og rådgivning

Hos Brøndbyernes Glasmester Eftf. ApS har vi et stort udvalg af forskellige spejle, som kan bruges i indretningen hos både private og erhverv. Vi glæder os over at kunne tilbyde professionel rådgivning om både valg af spejle og opsætning af samme, og vores dygtige medarbejdere kan hjælpe med en spejlløsning, som er lige efter kundens ønsker. Fra vores base i Brøndby hjælper vi mange kunder i f.eks. Vallensbæk og Glostrup, men vi kører på hele Sjælland.

 

Det er kun fantasien, som sætter grænser

Spejle bruges i dag i mange forskellige henseender, og vi hjælper både kunder, som ønsker et nyt spejl til et påklædningsrum, og andre kunder, som i stedet ønsker at gøre et venteværelse mere spændende. Det gode ved spejle er, at det kun er fantasien, som sætter grænser for, hvad de kan bruges til, og det er vi hos Brøndbyernes Glarmester bevidste om. Vi er derfor klar til at imødekomme både kompliceret og utraditionelle ønsker til spejlløsninger, som passer til kundens behov.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Sikkerhedsspejle:

Med et sikkerhedsspejl ydes der sikkerhed mod personskade ved, at to spejle vendes ryg mod ryg og holdes sammen af en folie, som vil holde på skarpe splinter, hvis spejlet går itu.

  • Vådrumsspejle:

For at undgå indtrængning af fugt, er et vådrumsspejl på bagsiden af spejlbelægningen dækket af et ekstra lag glas, som beskytter.

  • Spejle med facetslebne kanter:

Et spejl med facetslebne kanter giver et eksklusivt look og kan bruges i mange henseender – specielt i forbindelse med indretning.

Hør mere om være udvalg

Du kan høre mere om vores udvalg af spejle, hvis du ringer til vores personale på telefon 36 75 05 87, eller hvis du skriver på vores mail info@brondbyernes-glarmester.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Udfører typisk opgaver i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk, men arbejder på store dele af sjælland.

Læs også:
Glasvægge og døre