Termoruder

Vinduer i Brøndby, Glostrup & Vallensbæk

Termoruder til Brøndby, Glostrup og Vallensbæk

Brøndbyernes Eftf. er din lokale glarmester i Brøndby også med service til resten af Sjælland. Vi kan tilbyde en lang række løsninger inden for glarmesterarbejde og er blandt andet specialister i termoruder. Har du behov for nye vinduer i hjemmet eller virksomheden, kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning til udskiftning af gamle vinduer og montering af termoruder.

 

Vi tilbyder alt i termoruder, montering og vejledning

Termoruder er ruder med mindst to lag glas, der giver en god isolering og modstand mod vind og vejr året rundt. Vi vejleder dig i at finde præcis den type termorude, du har behov for.

Du kan vælge mellem flere typer termoruder hos Brøndbyernes Eftf.:

  • Energiruder
  • Termoruder med 2 eller 3 lag glas alt efter isoleringsbehov
  • Termoruder med støjdæmpning
  • Termoruder med solafskærmning
  • Termoruder med sikkerhedsglas / indbrudssikring
  • Brandsikre ruder
  • Termoruder med selvrensende funktion, når det regner

 

Vælg termoruder med 30% reduceret energitab

I dag er det meget populært med energiruder eller lavenergiruder. Vi vil også altid anbefale både for din og miljøets skyld at tænke i energibesparende løsninger, når du vælger termoruder. Du kan reducere dit varmetab væsentligt med ca. 30%, du skåner miljøet, du sparer penge i længden, og så gør du samtidig noget godt for dit indeklima. Fordelene er ganske klare.

Vores dygtige medarbejdere kommer gerne ud og vurderer dine nuværende ruder med henblik på professionel vejledning i den mest hensigtsmæssige løsning for netop din bygning og dit behov.

 

Hør mere om dine muligheder

Brøndbyernes Glarmester Eftf. er det sikre valg af leverandør, når du søger termoruder og andet glarmesterarbejde i høj kvalitet. Vi hjælper hver dag mange kunder over hele Sjælland, primært i Brøndby, Glostrup, Vallensbæk og omegn.

Vi gør vores yderste for at være din foretrukne lokale glarmester, når du står og mangler levering, montering og udskiftning af termoruder, og vi har mange års erfaring med arbejdet – til din fordel.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning, opmåling, levering og montering af termoruder på telefon 36 75 05 87.