SIKKERHEDSGLAS

Brøndbyernes Glarmester - Sikkerhedsglas i Brøndby, Glostrup & Vallensbæk

En øget sikkerhed med godkendt sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas kan være vejen til en mere sikker forretning, virksomhed eller bolig, og hos Brøndbyernes Glasmester Eftf. ApS hjælper vi gerne med at isætte forsikringsgodkendt sikkerhedsglas, som er en fornuftig løsning, hvis du ønsker at mindske risikoen for f.eks. hærværk og indbrud. Vi har professionelle og kompetente medarbejdere, som kender til de nødvendige specifikationer for sikkerhedsglasset, og du kan derfor være sikker på, at glasset ikke blot giver bedre sikkerhed – det overholder samtidig byggereglementer og forsikringskrav.

 

De mange anvendelsesmetoder skaber muligheder

Vi kan hjælpe med sikringsglas i forbindelse med mange forskellige projekter, og glassets mange anvendelsesmetoder er netop det, som skaber muligheder for en tilpasset løsning. Vi kan bl.a. hjælpe med sikkerhedsglas ifm. følgende:

  • Facader
  • Døre
  • Tage
  • Skillevægge
  • Brusekabiner
  • Og meget mere…

 

Det skal passe hos jer

Når vi arbejder med sikkerhedsglas, er det vigtigt for os, at vi bruger de mange anvendelsesmetoder til at skabe en løsning, som passer til kundens behov. Derfor sørger vi også for at finde det glas, som f.eks. passer på forsikringernes krav til butikker, eller som imødekommer Byggereglementernes krav iht. børnehaver eller skoler, og gennem professionel og faglig vejledning, kan du være sikker på, at dit nye sikkerhedsglas er helt efter bogen og helt efter dine ønsker.

 

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores løsninger med sikkerhedsglas, kan du fange vores medarbejdere på hovedsædet i Brøndby på telefon 36 75 05 87. Hvis du skriver på vores mail info@brondbyernes-glarmester.dk kan vi give et uforpligtende tilbud på opsætning på hele Sjælland – f.eks. i Glostrup eller Vallensbæk.

 

Læs også:
Spejle