BUTIKSRUDER

Butiksruder

BUTIKSRUDER FRA KC GLARMESTER

Ønsker I reparation, renovering eller udskiftning af jeres butiksrude? Så er KC Glarmester en fornuftig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med butiksruder, f.eks. hvis I behøver hjælp efter indbrud eller hærværk.

Med en professionel tilgang til alle opgaver – små som store – tilbyder vi hurtig og effektiv reparation eller isætning af jeres butiksruder.

Ved skade vurderer vi samtidig, om f.eks. et afdækning er nødvendigt. Det sker også, at vi isætter et midlertidigt glas, så jeres butik stadig fremstår flot og præsentabel, indtil den nye butiksrude monteres.

Forsikringsgodkendte og solide butiksruder

Forsikringen stiller ofte krav til butiksruderne. Alt efter branche og produktudvalg er der krav til f.eks. sikkerhedsglas og brandglas som indbrudssikring.

Hos KC Glarmester er vi altid opdateret på de nyeste forsikringskrav – og giver den nødvendige rådgivning og vejledning, når I skal have nye butiksruder. Vi har et bredt udvalg af butiksruder og arbejder altid ud fra jeres ønske og behov.

Kontakt os i dag

Søger I ny butiksrude – eller skal den repareres – ser vi frem til at høre fra jer. Vi er behjælpelige på hele Sjælland, og med base i Stenlille er vi den ideelle samarbejdspartner i f.eks. Sorø og Dianalund.

Kontakt os i dag på tlf. 36 75 05 87.