DRIVHUSGLAS

Brøndbyernes Glarmester - Drivhusglas i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk

Drivhusglas efter dine ønsker

Hos Brøndbyernes Glasmester Eftf. ApS kan vi hjælpe med glas til dit drivhus, som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi skærer glas til drivhus til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi leverer både glassene løse, hvis du selv agter at montere dem, men skulle du have brug for hjælp, kan vi naturligvis også montere dem for dig.

 

Specifikke mål er intet problem

Vores glas til drivhuse skæres på vores værksted, og det er intet problem for os at skære det efter specifikke mål. Vi laver dog kun glas, som er max 61×210 cm, og bredden på glassene er altid specificeret til 61 cm. Vi hjælper både erhvervskunder og privatkunder, og fælles for alle vores opgaver er, at vores dygtige medarbejdere altid vægter kundens ønsker højest – lige meget hvad, og vores drivhusglas kan leveres hele året rundt, hvilket gør det til en nem og fleksibel løsning for dig.

 

Konkurrencedygtige priser på drivhusglas er et must

Vi ved, at det er nødvendigt at tilbyde produkter til en konkurrencedygtig pris, og derfor er vores priser altid fordelagtige. Desuden er kvalitet altid i højsædet, og det betyder, at til trods for vores gode priser, er alle vores produkter er høj kvalitet, og deres holdbarhed er lang. Priserne på drivhusglas er som følger:

  • 3mm drivhusglas: 125 kr./m2
  • eks. koster 61x61cm drivhusglas 46,25 kr.
  • mindste stk. pris på. 31,25 kr.

Lad os hjælpe dig i gang!

Er du på udkig efter en professionel leverandør af drivhusglas, som tager hensyn til dine ønsker og behov? Så kontakt os i dag! Vi hjælper glædeligt alle typer af kunder, og vores dygtige personale kan fanges på telefon 36 75 05 87 eller på info@brondbyernes-glarmester.dk. Vi holder til i Brøndby og hjælper ofte kunder i f.eks. Glostrup og Vallensbæk, men vi er behjælpelige på hele Sjælland.

Læs også:
Energiruder